Viktigt att ta hand om vår kropp

sunn_kroppOm kroppen inte orkar med att förverkliga våra drömmar, så kommer vi aldrig att lyckas. Så hur vi tar hand om vår kropp, är en otroligt viktig fråga. Därför får den en alldeles egen rubrik.

Att vara bråttom-människa och att leva i ett samhälle där kroppen är på avskrivning innebär stora påfrestningar. Våra matvanor har vi ofta med oss från barndomen. En tid som fungerade helt annorlunda än idag. Det är svåra vanor att ändra, men helt nödvändigt. Dessutom överallt, överallt, överallt frestas vi att äta snabba kolhydrater.  WHO säger att inte mer än mellan 1-2 % av västvärldens befolkning får rätt näring för att fungera optimalt.

För att få balans mellan optimal näring, träning, aktivitet och vila krävs medvetenhet. Vi kan inte längre låta det bli som det blir. Då blir vi både trötta, feta och sjuka.

För min egen del ledde barnafödande, konsultliv och mycket stillasittande till en ordentlig övervikt, trots regelbunden motion. Jag fick energisvackor och självförtroendet blev naggat i kanten. Min lösning hittade jag genom Herbalifes näringsprodukter.

Efter att ha använt dem en tid märkte jag att kilona försvann och orken kom tillbaka. Jag blev inte bara smalare – jag vann också två timmar vaken tid per dygn och fick mer ork och energi. Jag blev så nöjd, att jag sedan augusti 1993 är stolt och glad återförsäljare för dessa kosttillskott.

Mitt resultat och flera andras kan du se på www.toppenform.nu

Skulle du också vilja prova? Jag hjälper dig gärna till en bra kombination, så att du kan nå de mål du vill. Detta vare sig det handlar om att må bra, kontrollera vikten uppåt eller nedåt eller bara för att se riktigt bra ut.

Du har 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti på alla produkter.

Maila mig på eva@vadenmar.com